Advocaat voor hulp bij letselschade
Bel vrijblijvend: 076 - 200 86 06
Home » Bedrijfsongeval
bedrijfsongeval dordrecht

Ongeval op het werk: wat nu?

Een ongeluk kan overal gebeuren, dus ook op het werk. Wat voor werk u ook doet, een ongeluk zit in een klein hoekje en kan dus ook u overkomen. Onterecht wordt bij een bedrijfsongeval vaak gedacht aan werken in de bouw, terwijl in de horeca de meeste arbeidsongevallen voorkomen. Wat moet u doen als u een bedrijfsongeval heeft gehad? Het is zaak om snel professionele hulp in te schakelen. Een letselschade advocaat kan u begeleiden bij het gehele traject, van het inschakelen van medische hulp tot het afhandelen van de claim bij uw werkgever. In Dordrecht en in de omgeving van Dordrecht kunt u onze specialisten daarvoor inschakelen.

Juridische hulp in Dordrecht

Letselschade na een arbeidsongeval is vaak een ingewikkelde zaak, zorg er daarom voor dat u professionele juridische hulp inschakelt. De kosten hiervoor zijn vrijwel altijd te verhalen op de aansprakelijke partij, dus u hoeft niet bang te zijn dat dit u veel geld gaat kosten. De relatie tussen werkgever en werknemer kan op gespannen voet komen te staan. Wij proberen er daarom altijd voor te zorgen dat de relatie zo goed mogelijk blijft.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u in de regio Dordrecht direct een advocaat inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.