Advocaat voor hulp bij letselschade
Bel vrijblijvend: 076 - 200 86 06
Home » Medische fout
letselschade advocaat Dordrecht

Medische fout

Tijdens kleine of grote ingrepen in het ziekenhuis gaan wel eens dingen mis; een medische fout kan daardoor iedereen overkomen. Belangrijk is dan om vast te stellen of het een simpele fout was die nu eenmaal gemaakt kan worden of dat er iemand nalatig is geweest.

Wie is er aansprakelijk?

Als er iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld, kunnen wij u, als specialist op het gebied van letselschade in Dordrecht, helpen met het verkrijgen van een schadevergoeding voor de verminderde inkomsten, de gemaakte extra kosten of het leed dat u heeft gehad naar aanleiding van de medische fout.

Leven oppakken na een medische fout

Een medische fout kan grote gevolgen hebben voor uw leven. Door een letselschadespecialist in de arm te nemen om u bij te staan in deze moeilijke periode, heeft u zelf minder zorgen en kunt u zich volledig richten op het herstel. Wij helpen u in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht bij de strijd om de letselschadevergoeding. Wij gaan voor u tot het uiterste om te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij weten dat deze strijd, en het winnen daarvan, een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verwerken van uw trauma, zodat u uw leven weer op kan pakken.