Advocaat voor hulp bij letselschade
Bel vrijblijvend: 076 - 200 86 06
Home » Schadeclaim
letselschade advocaat Dordrecht

Schadeclaim indienen Dordrecht

Als u letselschade in Dordrecht of omgeving heeft opgelopen kunt u een schadeclaim indienen. U krijgt dan een vergoeding voor de schade die u heeft opgelopen tijdens uw ongeval. Een belangrijke voorwaarde voor het aanvragen van zo’n vergoeding is dat er iemand anders aansprakelijk moet zijn voor uw letselschade.

Juridische ondersteuning

Er komt veel bij kijken als u een schadeclaim in wilt dienen, daarom is het van belang dat u hier goede juridische ondersteuning bij krijgt. Een van onze letselschadespecialisten helpt u in Dordrecht en in de omgeving van Dordrecht bij het indienen van de schadeclaim bij de verzekeraar en zorgt ervoor dat u de slachtoffervergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Hoogte van de schadeclaim

Hoe hoog uw schadeclaim is hangt af van vele factoren. Als allereerste wordt er gekeken naar de ernst en de aard van de letselschade. Daarnaast spelen sociale factoren, de duur van het genezingsproces, verlies van zelfwerkzaamheid of verlies van arbeidsvermogen een rol bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. Voor de schadeclaim komen bijvoorbeeld onverzekerde ziektekosten, verlies van inkomen, hulp- en verpleegkosten en reiskosten in aanmerking. Daarnaast kan er vaak ook nog smartengeld worden geclaimd voor het psychische leed. Heeft u een gespecialiseerde professional nodig in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht op het gebied van letselschade? U kunt bij ons terecht! Wij helpen u graag met het indienen van een schadeclaim in de gehele regio Dordrecht.