Advocaat voor hulp bij letselschade
Bel vrijblijvend: 076 - 200 86 06
Home » Verkeersongeval
letselschade advocaat Dordrecht

Verkeersongeval in Dordrecht

Heeft u letsel opgelopen in Dordrecht of omgeving? U heeft letselschade wanneer u door toedoen van een ander lichamelijk of psychisch letsel heeft opgelopen. Bijvoorbeeld als u slachtoffer bent van een verkeersongeval. De schade die u ondervindt kan zowel materieel als immaterieel zijn. Bij materiële schade moet u denken aan het achteruit gaan in inkomen of extra kosten voor medische zorg of huishoudelijke hulp.

Smartengeld

Naast deze materiële schade, kan er ook sprake zijn van immateriële schade. Hiermee wordt bijvoorbeeld pijn of verdriet bedoeld als gevolg van uw verkeersongeval. Veel mensen weten niet dat ook psychisch leed te verhalen is: dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Hierbij kunt u denken aan traumatische ervaringen of eventuele blijvend letsel zoals littekens. De materiële en immateriële schadeposten als gevolg van een ongeval wordt letselschade genoemd.

Juridische hulp na een verkeersongeval

Als u letsel heeft opgelopen in de regio Dordrecht na een verkeersongeval door toedoen van iemand anders, is het raadzaam om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Deze heeft veel ervaring rondom schadezaken en kan u adequaat helpen bij deze ingewikkelde procedure. Zo hoeft u zich zelf minder zorgen te maken en kunt u zich volledig richten op herstel. Ervaart u letselschade in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.